Over mij

Creatief. Enthousiast. Ondernemend.

Hoi! Ik ben Marleen. Ik ben een multi-passionate ondernemer die nooit genoeg krijgt van leren. Na verschillende carrières – als ontwerper en als projectmanager in marketing en ICT – zet ik nu al mijn kennis en ervaring in voor binnensteden. 

Mijn drive om te leren heeft ervoor gezorgd dat ik veel weet over het runnen van een webshop, het opzetten van een online training en online marketing. Ik onderneem al meer dan 10 jaar en heb ook meer dan 10 jaar ervaring in retail. 

Van Formule-manager naar city marketeer....

Toen ik aan de Technische Universiteit in Delft klaar was, wilde ik graag starten bij een groot bedrijf, want daar kon ik veel leren. Met heel veel plezier startte ik bij PostNL in het traineeship, waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb. De rol formule-manager sloot mooi aan bij mijn achtergrond als Industrieel Ontwerper en ik hield mij bezig met de shop-in-shop postkantoren in de Bruna en de Primera. Ik kreeg de volledige vrijheid om me te ontwikkelen en de IT trok mijn interesse door de snelheid waarmee dingen ontwikkeld konden worden. Nadat ik bij PostNL een tijd aan de klant-zijde had gewerkt, wilde ik daarna ook de andere kant ervaren en startte ik als projectmanager voor een partij die webshops bouwde in Magento voor grote fashion merken, zoals America Today, Scotch&Soda, Coolcat, Essenza Home en Sapph. 

Tijdens mijn studententijd had ik al een eigen bedrijf opgezet in grafisch vormgeving en met het zicht op dat ik moeder zou worden, wilde ik graag uitproberen of ik dat ook full-time zou willen doen. Ik werkte de jaren ervoor al 1 dag per week voor mijzelf. Al vrij snel toen ik full-time als ondernemer startte, werd ik gevraagd door de penningmeester van de ondernemersvereniging Stadshart Woerden om te ondersteunen met de marketing. Dit is inmiddels al meer dan 6 jaar geleden en nog steeds werk ik met heel veel plezier voor de Woerdense ondernemers! 

Nadat we met een campagne in Woerden een landelijke prijs wonnen (de KERN Creativity Award) heb ik ervoor gekozen om me volledig te richten op mijn citymarketing activiteiten, omdat het vakgebied me zoveel energie geeft en zo veel uitdagingen biedt. 

En verder...

  • Food lover
  • Vrienden zeggen dat ik een neus heb voor goede tentjes
  • Moeder van twee meiden
  • De halve wereld gezien voordat ik moeder werd
  • Italië en Azië lover
  • Brabander en in Woerden terecht gekomen door de liefde
  • Woon met mijn man en kids in een prachtig oud pand waar we veel zelf aan verbouwd hebben
  • In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, van cursus food fotografie tot boetseren